0702-398916 info@viltochetikett.se

Välkommen till Vilt och Etikett

Här kan du köpa etiketter, påsar och vaccummaskiner mm för ditt viltkött

Kvalitetsetiketter till ditt viltkött!

Här finner du de etiketter som tydligt talar om vad det är för djur, när och var det sköts samt vikt på styckdelen. Förhoppningsvis kommer du även att känna att värdet, inte bara ekonomiskt utan främst emotionellt, höjs med denna etikett. Väljer du att ge bort en bit kött med denna etikett på kommer säkerligen gåvan att uppskattas än mer med dessa etiketter på.  Etiketten är noggrant testad i frys och på olika material för att sitta kvar, även efter lång tid på botten av frysen. Etiketterna håller även den skrivna texten bra utan att kladda, använd med fördel permanent penna eller vanlig kulspets. Förpacka gärna köttet  i vakuumpåsar med tillhörande maskin för bästa resultat.

Webshop

Här nedan kan du köpa våra etiketter, pennor, påsar och vakuummaskiner.

Just nu, gratis frakt!

Som ett introduktionserbjudande bjuder vi på frakten!

Instruktionsfilmer!

Klicka på symbolen ovan om du vill se våra instruktionsfilmer. Här kan du lära dig att stycka, paketera och etikettera ditt eget viltkött.

Mängdrabatt!

Köp minst 300 st. etiketter och du får rabatt. Blanda fritt och betala endast 499 kr för de 300 första,  därefter 166 kr per 100 st. Vid stora volymer begär offert.

 

Vill du bli återförsäljare?

Klicka på knappen, fyll i dina kontaktinformation så skickar vi varuprover och prislista för återförsäljning.

Kontakta mig!

Vill ni ha eget gårdsnamn eller jaktlagsnamn på era etiketter?

Vill ni ha unika etketter för just er gård eller ert jaktlag så är det möjligt. Klicka på knappen för mer information och priser.

Jag vill veta mer!