0702-398916 info@viltochetikett.se

Älgetikett 100 st

199.00 kr

Denna etikett är lämplig för märkning av älgkött som styckas och paketeras för privatkonsumtion. Du fyller själv i vilken styckdel, dvs. vilken del på djuret som ligger i förpackningen. Vidare har du möjlighet att fylla i vart djuret fälldes, dvs var på jaktmarken eller på vilken jaktmark djuret föll. Sista raden är vikt åt datum då viltet föll eller när infrysningen gjordes, här väljer du själv – det är alltid roligt att kunna berätta för sina middagsgäster när just denna älg föll och på vilken mark. Räkna med att det går åt ca: 100 -150 etiketter på en vuxen älg som styckas normalt. Se styckningsschema  via länk ned för att stycka fram rätt delar och märka dem med rätt styckdelsnamn.

 

För styckningsschema följ denna länk:

 

 

I lager (kan restnoteras)

Artikelnr: 1004 Kategori:

Beskrivning

Älgetikett

Etiketterna levereras i ark om 8 st. förpackade i återförslutningsbar plastficka och skickas i kuvert eller kartong beroende på orderstorlek. Etiketten håller måtten 99 x 67 mm och har följande produktbeskrivning.

Frontmaterial:Papper 68 g/m², vitt ocoatat träfritt med jämn finish. Avsett för ink-jet och tonerbaserade printrar. Adhesive: Permanent adhesive med hög initial vidhäftning på de flesta typer av underlag. Min. appliceringstemperatur:     0 °C. Service temperatur:  -20 °C till +75 °C