0702-398916 info@viltochetikett.se
Rea!

Haretiketter 48 st

89.00 kr 49.00 kr

Denna etikett är lämplig för märkning av harar som styckas och paketeras för privatkonsumtion. Du fyller själv i vilken art av hare det är sedan styckdel, dvs. vilken del på djuret som ligger i förpackningen. Vidare har du möjlighet att fylla i vart djuret fälldes, dvs var på jaktmarken eller på vilken jaktmark djuret föll. Sista raden är vikt åt datum då viltet föll eller när infrysningen gjordes, här väljer du själv – det är alltid roligt att kunna berätta för sina middagsgäster när just denna hare föll och på vilken mark.

I lager

Artikelnr: 1007 Kategori:

Beskrivning

Etiketterna levereras i ark om 8 st. förpackade i återförslutningsbar plastficka och skickas i kuvert eller kartong beroende på orderstorlek. Etiketten håller måtten 99 x 67 mm och har följande produktbeskrivning.

Frontmaterial:Papper 68 g/m², vitt ocoatat träfritt med jämn finish. Avsett för ink-jet och tonerbaserade printrar. Adhesive: Permanent adhesive med hög initial vidhäftning på de flesta typer av underlag. Min. appliceringstemperatur:     0 °C. Service temperatur:  -20 °C till +75 °C