0702-398916 info@viltochetikett.se

Kronhjortsetiketter 100 st

199.00 kr

Denna etikett är lämplig för märkning av Kronviltkött som styckas och paketeras för privatkonsumtion. Du fyller själv i vilken styckdel, dvs. vilken del på djuret som ligger i förpackningen. Vidare har du möjlighet att fylla i vart djuret fälldes, dvs var på jaktmarken eller på vilken jaktmark djuret föll. Sista raden är vikt åt datum då viltet föll eller när infrysningen gjordes, här väljer du själv – det är alltid roligt att kunna berätta för sina middagsgäster när just denna hjort föll och på vilken mark. Räkna med att det går åt ca: 30 -50 etiketter för en vuxen hjort som styckas normalt. Se styckningsschema  via länk nedan för att stycka fram rätt delar och märka dem med rätt styckdelsnamn. När det gäller hjort så kan detta styckas likt älg, men är det mindre djur kan rådjursstyckningen vara mer aktuell.

Slut i lager

Artikelnr: 1005 Kategori:

Beskrivning

Etiketterna levereras i ark om 8 st. förpackade i återförslutningsbar plastficka och skickas i kuvert eller kartong beroende på orderstorlek. Etiketten håller måtten 99 x 67 mm och har följande produktbeskrivning.

Frontmaterial:Papper 68 g/m², vitt ocoatat träfritt med jämn finish. Avsett för ink-jet och tonerbaserade printrar. Adhesive: Permanent adhesive med hög initial vidhäftning på de flesta typer av underlag. Min. appliceringstemperatur:     0 °C. Service temperatur:  -20 °C till +75 °C